У Вінниці організували навчання для підвищення гігієнічних знань працівників харчблоків

Весь тиждень у Вінниці проводилися семінарські заняття зі співробітниками комунальних підприємств, які відповідають за організацію харчування учнів у школах міста.

Йдеться про комунальні підприємства «Школяр» та «Меридіан». Семінарські заняття для них проводили спеціалісти Вінницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області. Мета проведення таких заходів – підвищення гігієнічних знань серед працівників харчоблоків загальноосвітніх навчальних закладів.

В рамках навчання працівникам підприємств нагадали перелік заборонених для реалізації у шкільних буфетах харчових продуктів, а також – про вимоги до харчових продуктів, які використовуються для приготування страв. Окрім цього ними було обговорено умови та заходи щодо належної гігієнічної практики під час організації харчування.

Джерело